Sunday, September 17, 2006

İblis

Yani papa denen sığır, merak ediyorum.Cehennemin dibinde şeytanla ateşli geceler geçirirken de bu tip laflar söyleyebilecek misin bakalım?Mendebur suratlı.

1 comment:

Pathologic said...

papanın ki eleştiri değil bir yargıydı.Ve işin kötüsü külliyen yalan bir yargıydı.Hiç bir gerçeğe veya kanıta dayanmayan birilerini müslümanlara karşı galeyana getirmeye çalışan saçma bir laftır.

Evrim teorisinde hala derin derin gedikler varken, evrim teorisine inanmamak, tıpa inanmamaktır falan demek; hiç bir gerçekçiliği ve inandırıcılığı olmayan bir laf.

Evrim teorisi hala gerçekliği kanıtlanmayan bir şey olduğu için "papanın evrim gerçeğini" inkar etmek istemediği lafına da cevap vermem gerekmiyor.Nitekim papanın evrim teorisine inanmasından kime ne?İslamiyette kimse zorla inan veya inanma demiyor mesela.

İslam şeriatının bilimle, papanın teokrasisinden daha az barışık ve gerici olduğunu söylemişsin.Bunun hakkında sayfalarca yazabilirim.Ama bir şey değişmez.Neden?Çünkü; tüm eğitim hayatınız boyunca size şeriatın "kelle kesmek, kol kesmek" gibi şeyler olduğunundan bahsettiler.Sizi bu yalana inandırmak istediler.Ve sizde inandınız.Halbuki koskoca Osmanlı tarihine bakın bakalım kaç tane kesme olayı yaşanmış.

Şeriat ne olduğu hakkında bilip bilmeden konuşma lütfen.