Tuesday, November 21, 2006

Gıcırık

Uleeeeennn bugün kampüse giderken ne sis vardı öyle.10 metre önümüz gözükmüyordu valla.Bir an kendimi Silent Hill'e gidiyormuş gibi hissettim.Hatta sislerin içinden yol kenarındaki bir tabela belirince içimden aha dedim "Silent Hill'e hoşgeldiniz" yazacak diye.Ama öyle olmadı tabi, bilmemne evleri, onunbununoğlu inşaat gibi reklamlar çıktı o tabelalardan.Olayın büyüsü kaçtı tabi.

Yalnız kampüsteki bir görüntü süperdi.Bir elektik direğinin (hani şu büyük olanlar, 4 ayaklı) taban kısmı gözükmüyordu, sadece tepesinin 5 metresi falan gözüküyordu sislerin içinden.Sanki havaya asılmış gibiydi bea.Hastır dedim niye yanımda fotoğraf çeken herhangi bir şey olmaz(fotoğraf makinesi, telefon, kürdan?).Hayıflandım kendimce.Bak şimdi...

3 comments:

acare84 said...

Kampüsün içinden yüksek gerilim hattı geçmesi konusunda birşey demiyeceğim, bak demiyorumda. Sen kar yağınca gör abi birde kampüsü, o yokuştan çıkamayan minibüsler, kampüste masur kalan öğrenciler, işte o zaman tam bir oyun veya film gibi oluyor. :)

Pathologic said...

Abouuvvvv.Ulen en nefret ettiğim iş yok karda yok bilmem ne de yolda kalmak falan ha.Neyse bu aralar hava güzel o iyi en azından:)

Burak Sevim said...

bugün de öyleydi hava ama :D