Tuesday, June 26, 2007

Maket

Pahalı ve sabır gerektiren bir iş olsa da maket yapma işine daha uzun zaman devam edeceğim sanırım.Bir eser ortaya koyabilmek güzel bir şey çünkü.Ama boyama konusunda kendimi biraz daha geliştirmem lazım.








6 comments:

neoxolmis said...

Hepsi birbirinden güzel olmuş,ama tanklar daha güzel olmuş.Bi keresinde bende maket yapmaya heveslenmiştim.Fiyatları görünce bu hevesim kaçtı tabi.Çok pahalı bunlar ama ya :(

Pathologic said...

Evet tanklar daha güzel oluyor.Ben de serime artık tanklarla devam edeceğim zaten.Pahalılık işine gelince.Ben ilk aldığımda -tank da dahil olmak üzere- malzemeler boyalar falan 90 lira tutmuştu.Ondan sonra da sadece modellere para verdim.İlgilenenler içinde www.mmyhobby.com adresini vereyim.

yiğitcan said...

etkileyici gerçekten de, bilhassa tanklara bayıldım. boya konusunda kendini geliştir bence, hiçbirşey için değilse yolun sonuna vardığında geriye dönüp yorgun yorgun gülümsemek için.

ama herşey bir yana böyle hobiler gerçekten çok uğraş isteyen hobiler ve karşılığında somut bir çıktı getirdikleri için müthiş zevk veriyorlar. hep böyle birşey yapmak istemişimdir, seni de çok kıskandım yani :)

zeke02011 said...

Çok beğendim İzhak, uğraşmışsın. Güzel olmuşlar!

Pathologic said...

Teşekkür ettim zeke.

Eren Doğuş said...

Gemiler gerçekçi durmuyorda tanklar güzel modellenmiş seninde ellerine sağlık iyi iş çıkarmışsın