Wednesday, August 20, 2008

Çamurrrrr

Millete sataşayım biraz...

Uyuz oluyorum

Deniz/havuz kenarına gelip bütün gün bikinisiyle, mayosuyla 7 saat güneşlenip, denize girmeden evine dönen kızlara.Yürü git damda güneşlen lan o zaman.

Düğünlerde oynamak istemeyen adamı "ya abi gel oyna ya" diyerek kolundan çekiştirip, zorla oynatmaya çalışan tiplere.Bırak kardeşim ya adamın kolunu çıkartacan.hırt.

Mezuniyet törenlerinde yedi kat makyaj yapan, eciş bücüj kıyafet giyen, kasım kasım kasan erkek ve kızlara.Hayır yani biriniz sınavda ter içinde kalıp kopya isteyen Ayşe, öteki de muhabbet arasında küfür salvosu yapan Ahmet değil sanki(isimler değişkendir).

Vizeden/finalden 95 alıp kağıdına bakmak isteyenlere.

Tüm kaldırımı parselleyip, uyuşuk şekilde yürüyenlere.Ağır taşıtlar sağdan lan.Biraz akıl biraz mantık lan.Yola mı ineyim, sürttürerek mi geçeyim, yoksa her geçişimde hepinizden tek tek izin mi isteyim.Yürü sağdan.

"Karı gibi" benzetmesini kullananlara.

"Erkek gibi" benzetmesini kullananlara.

Kafe, lokanta v.b. yerlere girerken müşterilerin tip tip bakmasına ve bazılarının uzun süre tip tip bakmasına.Hayır sanki mekanın sahibisinde misafir bekliyorsun.Zıkkımlan yemeğini be.

--------

İnsan boş kalınca sataşacak yer arıyor be.Neyse daha aklıma gelirse güncellerim burayı, kusarım nefretimi ve tüm uyuzluğumu.

No comments: